Kehut ja kommentit

Katarina

Aika ikävät jäljet olivat toisessa veneessä kummallakin puolella venettä tänään tiistaina kun nostettiin se pois kontista. Toinen puoli on todella syvälle kulunut. Onko vene hangannut kuljetus kärryn pyöriä vasten, vai mitä on tapahtunut?? Olkaa oikeasti tarkkoja kun käsittelitte veneitä sekä kuljetuksessa rantaan että vedessä, että eivät hankaa mihinkään J eikä laahata pitkin kivikkoa. Ikävintä tässä on se että asiasta ei ole kerrottu mitään että tälläinen sattunut, näitä jälkiä ei voi olla huomaamatta. Myös molempien veneiden veden poistoläpät olivat kiinni, ja molemmissa veneissä oli todella reilusti vettä tänään ti 15.6. kun nostettiin ne pois kontista. Kaikista otettiin kuvat josta näkee vauriot. Huolehditaan siitä ksikki yhdessä että meillä kalusto kunnossa.

Kontissa on nyt myös reilusti sinilevätestejä, jota varmasti tarvitaan jo heti juhannuksen jälkeen ku säät pysyvät helteen puolella nyt.

Katarina

Lisäkuvia ja video löytyy kansiosta kuvat ja materiaali

(poistettu pelaaja)

Ikävät jäljet on tosiaan. Olin itse treeneissä ja pidän mahdollisena, että vene on saanut osumaa kivistä rajussa tuulessa. Siirrot tehtiin mielestäni yhtä huolellisesti kuin ennenkin yksi vene kerrallaan, huolellisesti kärryyn lastattuna. Totta, pidetään huoli yhteisestä omaisuudesta. Emme kiinnittäneet huomiota naarmuihin vaikka vielä ennen konttiin nostamistakin puhdistettiin veneitä koko porukalla.

Katarina

Jäljet muistuttavat kovasti hankauma jälkiä, ja toinen näistä mustitsta jäljistä on syvä, eli on jo hankautunut valkoisen muovi päällysteen läpi.

(poistettu pelaaja)

Totta, olen samaa mieltä. Pahalta näyttää. Oletko Kata sitä mieltä, että tuota pitäisi paikata samalla tavalla kuin pohjan reikiä.

Katarina

Tuo puoli joka on pahempi olisi kyllä ehkä syytä vahvistaa paikalla joo.
Kuvat ja materiaalit alta löytyy lisää kuvia, siinä näkyy myös se pahempi puoli.

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.

Kansiosta Sekalaiset, lisännyt Katarina Stenfors

Koko: 2,01 MB, päiväys: 15.06.2021